Персонал за работа в Германия за професия камериер

ЮЛИ 09

В момента фирмата набира персонал за работа в Германия за професия камериер (работа за камериерки) за немската фирма за почистване AvantgardeClean. Това е лицензирана фирма с ISO сертификат за качество и с доказана дългогодишна практика в сферата на услугите за почистване, предимно в хотели.

Работата е целогодишна!

Изискванията за тази длъжност са: служителите да издържат на натоварване, тъй като работата е предимно физическа, и да са съвестни и отговорни към поетите задължения.

Немски език не е задължителен!

Предлагаме изряден договор с ясни и прозрачни условия, изготвен на немски и български език. Работи се 6 дни в седмицата по 8 или максимум 10 часа на ден.

Заплащането е атрактивно – предлагаме минималната работна заплата за Германия, като ставката на час е 10,56 евро бруто. Даваме гаранция за ежемесечно получаване на изработената сума. Заплатата се получава на всяко 15-то число за предходния изработен месец (например, на 15-ти април ще получите заплатата си за месец март).

За да кандидатствате при нас за работа за камериерки, е необходимо да попълните Формата за контакт.

Ако бъдете одобрени, документите, които ще е нужно да предоставите за започване на работа, са: медицинско свидетелство за работа, автобиография и лична карта.

Ако желаете да стартирате своята кариера с работа в чужбина, пробвайте с нас! Очакваме Ви!