Препоръки

Риъл Лайф е напълно легална лицензирана посредническа фирма за работа в чужбина, която е издържала всички проверки от страна на немските и българските агенции по заетостта. Тъй като държим всичко да е изрядно, работим с реални и доказани фирми в Германия. Именно затова българските ни клиенти са изключително доволни – защото им осигуряваме напълно легална работа в Германия с отлични условия и възнаграждение.

За всички години посредническа работа вече разполагаме с богат набор от доволни и признателни клиенти, които са преминали през целия цикъл – от търсенето на работа и свързването с нас, през кандидатстване, устройване в Германия, работа, до приключване на контракта. На всички сме сътрудничили докрай и сме били на разположение, както в офиса ни в град Мюнхен, така и в офиса ни в град Варна. И ще продължаваме да го правим!

В момента имаме и много настоящи работници, които признават, че са щастливи, че им помагаме с осигуряването на доходна работа, за да сбъдват мечтите си за по-добро бъдеще.

Клиентите ни в Германия също са изключително доволни от Риъл Лайф, затова че им изпращаме качествена работна ръка и служители, които съвестно си изпълняват задълженията. Фактът, че постоянно ни се доверяват много немски фирми, доказва качеството на услугата, която предлагаме.